Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیمت بیت‌کوین طی چهار ماه از کمتر از 4.000 دلار به بیش از 11.000 دلار رسیده است که این موضوع جذابیت خرید و نگهداری بیت‌کوین را افزایش داده است. ناپایداری قیمت بیت کوین به صورتی است که در کمتر از 6 ماه قیمت بیش از 6 برابر می‌شود، مجددا طی سه ماه قیمت تا 70 درصد کاهش می‌یابد. این امکان وجود دارد که با همان سرعتی که قیمت بیت‌کوین افزایش یافت، با همان سرعت هم کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بازار دیجیتال بازارنیوز: یکی از جدیدترین پدیده‌های دنیای دیجیتال رمزارزها هستند. رمزارزها، ابزارهای نوین مبادله بر بستر اینترنت هستند که توانسته‌اند توجه زیادی را به خود جلب کرده و کاربرد رو به گسترشی داشته باشند. بیت‌کوین اولین رمزارزی است که منتشر شد و پایه‌گذار این تحول نوین در مبادلات اینترنتی شد. مبادلات بیت‌کوین بر بستر زنجیره بلوک ثبت شده و در اختیار همگان قرار می‌گیرد و انتشار هر بیت‌کوین جدید نیز در فرایند استخراج اتفاق می‌افتد. بیت‌کوین به عنوان اولین و شناخته‌شده‌ترین رمزارز موقعیت کلیدی در میان رمزارزها دارد به طوری که بیشترین حجم مبادلات رمزارزی نیز متعلق به بیت‌کوین است.

امروزه خرید بیت‌کوین با سه هدف مبادله، سفته‌بازی و حفظ ارزش انجام می‌گیرد. در هدف اول، فرد با هدف مبادله و خرید کالا و خدمات از بیت‌کوین استفاده می‌کند؛ در هدف سفته‌بازی نیز فرد تلاش می‌کند تا با خرید و فروش بیت‌کوین در کوتاه‌مدت سود به دست آورد. در حالت سوم فرد با هدف حفظ دارایی خود و افزایش آن در بلندمدت بیت‌کوین خریداری کرده و نگهداری می‌کند. بدین ترتیب در دو حالت اول فرد تنها برای مدتی کوتاه بیت‌کوین نگهداری می‌کند، اما در حالت دوم نگهداری بیت‌کوین در طولانی مدت اتفاق می‌افتد. سؤال این است که حفظ ارزش دارایی یا انجام سفته‌بازی با خرید بیت کوین چه تبعاتی می­تواند داشته باشد؟ برای این منظور مناسب است قیمت بیت کوین و نوسانات آن را مورد بررسی قرار دهیم.

نظریه مدرن پرتفوی

براساس نظریه مدرن پرتفوی، در انتخاب یک دارایی با هدف حفظ ارزش و کسب سود در بلندمدت، علاوه بر قیمت و روند تغییرات آن، بایستی میزان ناپایداری[1] قیمت و ریسک نگهداری دارایی نیز در نظر گرفته شود. برای بررسی ریسک یک دارایی دو معیار می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد؛ معیار اول ناپایداری قیمت است و معیار دوم میزان بازدهی به ازای هر واحد ریسک[2] است. معیار اول بوسیله انحراف معیار بازدهی روزانه یک دارایی تعیین می‌شود. از آنجایی که صرف رقم بازده (تغییرات قیمت) نمی‌تواند مبنای تصمیم‌گیری باشد و باید نوسانات و تغییرات قیمت نیز مورد توجه قرار گیرند، معیار دوم معرفی شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این چارچوب، هر چقدر بازدهی یک دارایی به ازای ریسک آن بیشتر باشد، به این معناست که هم‌زمان با افزایش بازدهی ریسک نگهداری آن دارایی نیز در بلندمدت افزایش یافته و در نتیجه نگهداری آن دارایی به منظور سفته‌بازی و یا ذخیره ارزش کمتر توصیه می شود.

بررسی رفتار قیمتی بیت کوین و ریسک آن نشان می‌دهد که با وجود افزایش شدید قیمت این پدیده در برخی از مقاطع زمانی، افت‌های شدید قیمت نیز بسیار زیاد بوده است. به عنوان مثال، در حالی که در کمتر از 6 ماه قیمت بیش از 6 برابر می‌شود، مجددا طی سه ماه قیمت تا 70 درصد کاهش می‌یابد. این رفتار قیمتی نشان می­دهد که میزان ریسک به ازای هر واحد ریسک در این سرمایه‌گذاری بسیار بالا است. نمودار زیر نوسانات قیمت بیت کوین را در مقابل طلا در پنجره‌های 60 روزه نشان می‌دهد.

 

نمودار 1- ناپایداری قیمت بیت‌کوین (نمودار مشکی) و قیمت طلا (نمودار قرمز)

(منبع: وب‌سایت بای بیت‌کوین[3])

نمودار 1 ناپایداری قیمت بیت‌کوین (نمودار مشکی رنگ) را با استفاده از انحراف معیار قیمت بیت‌کوین در شصت روز قبل از آن در کنار ناپایداری قیمت طلا (نمودار قرمز رنگ) از سال 2011 تا 2019 مقایسه می‌کند. با بررسی این نمودار مشخص می‌شود که قیمت بیت‌کوین همواره ناپایداری بیشتری نسبت به قیمت طلا داشته است. این موضوع نشان می‌دهد که نگهداری بیت‌کوین به عنوان یک دارایی با ریسک بالاتری نسبت به نگهداری طلا مواجه است.

علی‌رغم وجود ریسک بالا در قیمت بیت کوین، بازهم افراد زیادی به سرمایه‌گذاری در این دارایی اقدام می‌کنند که علت اصلی این موضوع را می‌توان بازدهی بالای بیت کوین دانست که موجب می‌شود افراد با پذیرش ریسک بالا اقدام به خرید و نگهداری بیت کوین کنند. بر این اساس معیار دوم که بازدهی به ازای ریسک را تعیین می‌کند بررسی می‌شود.

نمودار 2 نسبت بازدهی به ریسک بیت کوین و طلا

نمودار 2 نسبت بازدهی به ریسک را برای دو دارایی طلا و بیت کوین نشان می‌دهد. تا اواسط سال 2017 بیت‌کوین بازدهی بالاتری نسبت به طلا دارد. از اواسط سال 2018 و با سقوط قیمت بیت کوین بازدهی آن به شدت کاهش یافت. این موضوع موجب شد که بازدهی به ازای ریسک بیت کوین کمتر از طلا شود. نکته قابل توجه این است که در طول دوره مورد بررسی بازدهی به ازای ریسک برای طلا نوسانات کمتری را نسبت به بیت کوین دارد.

جمع بندی

با گسترش بیت‌کوین و پذیرش آن به عنوان یک دارایی بسیاری از افراد برای حفظ ثروت خود و کسب درآمد اقدام به خرید و نگهداری بیت‌کوین می‌کنند. قیمت بیت‌کوین در ماه‌های اخیر به شدت افزایش یافته است، به طوری که طی مدت چهار ماه از کمتر از 4.000 دلار به بیش از 11.000 دلار رسیده است که این موضوع جذابیت خرید و نگهداری بیت‌کوین را به عنوان یک دارایی با هدف کسب سود در بلندمدت افزایش داده است. این در حالی است که بسیاری از افراد تنها با توجه به قیمت اقدام به سرمایه‌گذاری می‌کنند در حالی که بایستی ریسک نگهداری دارایی و ناپایداری قیمت آن نیز مورد توجه قرار گیرد. ناپایداری بالای بیت‌کوین به معنای احتمال وقوع نوسانات شدید در قیمت بیت‌کوین است و این امکان وجود دارد که با همان سرعتی که قیمت بیت‌کوین افزایش یافت، با همان سرعت هم کاهش یابد، پدیده‌ای که دوره‌های زمانی مختلف در طول عمر بیت‌کوین از ابتدای شکل‌گیری تا به امروز چندین بار اتفاق افتاده است. در نتیجه این سرمایه گذاری در این پدیده تنها برای افراد ریسک‌پذیر دارای جذابیت خواهد بود. لذا مناسب است مردم عادی از سرمایه گذاری در رمزارزها و بطور خاص بیت کوین پرهیز نمایند.

 

[1] Volatility

[2] risk adjusted return

[3] https://www.buybitcoinworldwide.com/volatility-index/

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000ERr برچسب ها: بیت کوین ، ارز دیجیتال ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال بازارنیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۶۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در مواد ۱۴ و ۱۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بر این اساس، ماده (۱۴) به شرح زیر اصلاح شد:

ماده ۱۴- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۸) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

«ماده ۴۸- در محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون احکام زیر جاری است:

الف-در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) تاریخ تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) که بر اساس اسناد رسمی، تاریخ تملک آن‌ها پیش از استقرار بستر اجرایی باشد، تاریخ درج شده در سند مذکور است و در غیر این صورت، تاریخ استقرار بستر اجرایی است. همچنین قیمت خرید دارایی‌های مذکور، ارزش روز دارایی مطابق تبصره (۱) این ماده در تاریخ استقرار بستر اجرایی است.

۲) قیمت خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده برای دارایی‌های مذکور در پنج سال قبل از تاریخ صدور صورتحساب الکترونیکی فروش است. همچنین دوره تملک دارایی‌های مذکور پنج سال در نظر گرفته می‌شود.

ب- در صورت وجود صورتحساب الکترونیکی خرید:

۱) آخرین صورتحساب الکترونیکی خرید و حسب مورد آخرین صورتحساب‌های الکترونیکی خرید قبل از آن، مبنای تعیین قیمت خرید و دوره تملک موضوع بندهای (۳) و (۴) خواهد بود.

۲) در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) بیش از سه سال باشد، ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده در خصوص دارایی‌های مذکور در سه سال قبل یا مبلغ مندرج در صورتحساب الکترونیکی خرید، هر کدام بیشتر باشد، مبنای محاسبه عایدی سرمایه است.

۳) معاوضه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) متعلق به هر «شخص غیرتجاری بالای ۱۸ سال» با دارایی دیگری از مصادیق همان بند با رعایت موازین شرعی، در صورت صدور صورتحساب الکترونیکی مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نمی‌باشد.

ج- در صورتی که بیش اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود و انتقال‌دهنده در خصوص دارایی مذکور مشمول مالیات بر عایدی سرمایه نباشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

د- در صورتی که کم اظهاری طرفین معامله در خصوص قیمت فروش بر اساس اسناد مثبته از قبیل ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده، برای سازمان محرز شود یا انتقال به صورت محاباتی انجام شده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

ه- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، کمتر از ۲ سال باشد، تخفیف موضوع تبصره (۲) ماده (۴۹) این قانون لحاظ نمی‌شود و در صورتی که دوره تملک دارایی‌های این بند بیشتر از ۲ و کمتر از پنج سال باشد، صرفاً نیمی از تخفیف فوق از عایدی سرمایه مشمول مالیات کسر می‌شود.

و- مبنای محاسبه «درآمد اتفاقی» دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت بلاعوض منتقل شده‌اند و دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون که به صورت بلاعوض به سایر اشخاص غیرتجاری منتقل شده‌اند، حسب مورد ارزش روز موضوع تبصره (۱) این ماده است؛ ارزش مذکور در حکم قیمت خرید برای محاسبه «عایدی سرمایه» در انتقال بعدی است.

ز- در مواردی نظیر انتقال به صورت ارث که قیمت انتقال توسط طرفین اظهار و تأیید نشده باشد، مبنای تعیین قیمت خرید برای محاسبه عایدی سرمایه در انتقال بعدی، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است. این حکم در خصوص املاکی از قبیل واحدهای مسکونی تملک شده اعضای تعاونی‌های مسکن که قبل از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی پیش‌خرید و پس از دریافت گواهی اتمام عملیات ساختمانی تملک شده‌اند نیز جاری است.

تبصره ۱- ارزش روز دارایی‌های موضوع بند (۱) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس حسب مورد قیمت روز دارایی موضوع ماده (۶۴) این قانون یا ارزش روز تعیین شده مطابق تبصره (۵) ماده (۹۳) این قانون تعیین می‌شود. ارزش روز دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت روز دارایی موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده تعیین می‌شود. همچنین ارزش روز دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، بر اساس قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار و قیمت هر یورو که توسط بانک مرکزی اعلام می‌شود، تعیین خواهد شد.

آئین نامه اجرایی این تبصره حداکثر ظرف ۶ ماه پس از لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب وزیر امور اقتصادی و دارایی می‌رسد.

تبصره ۲- در صورت عدم وجود صورتحساب الکترونیکی خرید دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) تاریخ تملک دارایی‌های مذکور در پنج سال ابتدایی پس از استقرار بستر اجرایی، تاریخ استقرار بستر اجرایی است و قیمت خرید دارایی‌های فوق ارزش روز دارایی در تاریخ استقرار بستر اجرایی می‌باشد.

تبصره ۳- مبنای تعیین قیمت فروش برای محاسبه عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی مشمول حکم بند (د)، ارزش اظهاری طرفین در صورتحساب الکترونیکی مذکور خواهد بود. در این حالت زیان سرمایه حاصل از انتقال دارایی مذکور موضوع تبصره (۸) ماده (۴۹) این قانون، قابل استهلاک نیست.

تبصره ۴- مبنای محاسبه درآمد موضوع ماده (۱۲۴) این قانون در موارد تعیین شده در بندهای (ج)، (د) و (ه) این ماده، حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده است.

تبصره ۵- در محاسبه عایدی سرمایه انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴۶) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) این ماده ملاک عمل قرار می‏‌گیرد.

همچنین صدر ماده (۱۵) و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح شد و سه تبصره به عنوان تبصره‌های (۳) تا (۵) به آن الحاق شد:

ماده ۱۵- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۹) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۹- در هر سال مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آنکه به «اشخاص غیرتجاری» تعلق دارند، مشمول مالیات با نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌باشد.

تبصره ۱- در صورتی که دوره تملک دارایی‌های موضوع این ماده کمتر از یک سال باشد، مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، با نرخ ۱۰ واحد درصد (۱۰%) بیشتر از بالاترین نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون مشمول مالیات می‌باشد.

تبصره ۲- «عایدی ناشی از تورم» از عایدی سرمایه مشمول مالیات حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با رعایت مقررات مربوط کسر می‌شود. عایدی ناشی از تورم عبارت است از مازاد «قیمت خرید تعدیل شده» از «قیمت خرید».

تبصره ۳- در صورتی که قیمت خرید تعدیل شده بیشتر از قیمت فروش باشد، زیان حاصل از انتقال دارایی مذکور قابل استهلاک نخواهد بود.

تبصره ۴- از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری غیرمسکونی و حق واگذاری محل در صورتی که دوره تملک آن‌ها بیش از ۲ سال باشد، پس از رعایت تبصره (۲) این ماده، تا آستانه ۱۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون کسر می‌شود و مازاد آن با رعایت مقررات این ماده، مشمول مالیات می‌شود. اشخاص موضوع این فصل صرفاً در یک سال از هر پنج سال، می‌توانند از این معافیت استفاده کنند. شرط دوره تملک بیش از ۲ سال مذکور در این تبصره، می‌تواند در هر پنج سال، صرفاً برای یک دارایی رعایت نشود.

تبصره ۵- در انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر از آنکه عایدی سرمایه آن مشمول مالیات موضوع این فصل می‌باشد، در صورتی که حسب مورد «مالیات نقل و انتقال و حق واگذاری محل موضوع ماده (۵۹) این قانون» یا «مالیات نقل و انتقال موضوع ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش افزوده» آن دارایی، بیشتر از مالیات بر عایدی سرمایه انتقال همان دارایی باشد، عایدی سرمایه دارایی مذکور مشمول مالیات نخواهد بود.

در صورتی که عایدی سرمایه انتقال مذکور مشمول مالیات موضوع این فصل باشد و مالیات متعلق بیشتر از مالیات نقل‌و انتقال مذکور باشد، مالیات نقل و انتقال پرداختی، به عنوان علی‌الحساب مالیات بر عایدی سرمایه در نظر گرفته می‌شود. در انتقال دارایی‌های فوق که شامل زیان سرمایه شده باشند، مالیات نقل و انتقال فوق، قطعی است.»

عنوان تبصره (۳) ماده (۱۵) به تبصره (۶) تغییر کرد و این تبصره به شرح زیر اصلاح و یک تبصره به عنوان تبصره (۷) به این ماده الحاق شد:

«تبصره ۶- در انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون که به‌صورت ارث تملک شده‌اند، مبنای محاسبه «دوره تملک» تاریخ فوت شخص اعم از واقعی یا فرضی است و مبنای محاسبه «قیمت خرید» نیز حسب مورد ارزش روز دارایی موضوع تبصره (۱) ماده (۴۸) این قانون در تاریخ مذکور است. در صورتی که دوره تملک موضوع این تبصره یک‌سال یا کمتر از یک سال باشد، حکم تبصره (۱) ماده (۴۹) برای عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور، جاری نمی‌باشد.

تبصره ۷- در انتقال بلاعوض دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون به اعضای خانوار یا پدر یا مادر یا اجداد یا فرزندان، مبنای محاسبه «دوره تملک» و «قیمت خرید» در انتقال بعدی، «تاریخ تملک» و «قیمت خرید» اولیه دارایی با رعایت مفاد ماده (۴۸) این قانون است.»

همچنین تبصره ۴ ماده ۱۵ برای تأمین نظر شورای نگهبان حذف شد که در آن آمده بود: «تبصره ۴- در خصوص محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع بندهای (۳) و (۴) ماده (۴) این قانون، به‌ترتیب معادل گرمی طلای ۱۸ عیار و معادل یورویی فروش دارایی‌های مذکور بر اساس ارزش روز دارایی ملاک عمل قرار می‏‌گیرد. مبنای محاسبه قیمت خرید دارایی‌های فوق بر اساس روش میانگین موزون است.»

عنوان تبصره‌های (۵) تا (۷) ماده (۱۵) به تبصره‌های (۸) تا (۱۰) این ماده تغییر کرد و به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۸- مجموع زیان سرمایه هر شخص غیرتجاری حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیشتر، از مجموع عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون در سال یا سال‌های بعد برای شخص مذکور قابل استهلاک است. حکم این تبصره در خصوص دارایی‌هایی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال آن‌ها مشمول مالیات نمی‌باشد، جاری نخواهد بود.

تبصره ۹- در خصوص اشخاص غیرتجاری بالای ۱۸ سال، در هر سال به میزان معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون از مجموع عایدی سرمایه حاصل از انتقال املاک با کاربری مسکونی و دارایی‌های موضوع بند (۲) ماده (۴۶) این قانون با دوره تملک یک سال و بیش از یک سال کسر می‌شود.

تبصره ۱۰- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر یک سال پس از تاریخ لازم‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان تهیه و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

کد خبر 6090572 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • شروط مجلس برای معافیت مالیات بر سرمایه در انتقال املاک
  • شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار کاهش یافت
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار