Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - شیرکو سهرابی؛ به عنوان یک معامله‌گر رمزارز بهتر است همیشه به تحرکات قدرت دلار در سطح جهانی توجه داشته باشید. معمولا این شاخص ارتباط معکوسی با حرکات بیت‌کوین و در نتیجه جهت بازار رمزارز دارد. البته لزوما این‌گونه نیست و باید نمودار دو متغیر را همیشه نگاه کنید و بر اساس آن بتوانید تصمیم مناسب‌تری بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه گزارش علاوه بر بیان اهمیت شاخص دلار، روند فعلی آن و تحرکات احتمالی آینده بیت‌کوین تشریح می‌شود.

معمولا زمانی که اتفاقات مثبتی در جهان می‌افتد، دلار در سطح جهانی بالا می‌رود و در واقع شاخص آن صعودی می‌شود. از دیدگاه اقتصاد کلان افزایش قدرت یک ارز حاکی از افزایش تبادلات جهانی و بهبود کسب و کارها است. بهبود کسب و کارها سبب افزایش نرخ اشتغال و افزایش این نرخ تمایل افراد به سرمایه‌گذاری در بازارهای پرریسک مثل رمزارز را کاهش می‌دهد.

دقیقا دو سال پیش با ظهور کرونا، بسیاری از کسب و کارها تعطیل شدند و در نتیجه بیکاری و وضعیت نامطلوب دیگر متغیرهای اقتصاد کلان، به شدت دلار آمریکا را تضعیف کرد. ناگفته نماند همان طور که می‌دانید شدت این اپیدمی خود کشور دارنده این ارز، یعنی آمریکا به شدت بالا بود و این کشور را دچار شوک شدیدی کرد. هرچند در روزهای اول تمام بازارها باهم سقوط کردند و بازار رمزارز از آن مستثنی نبود. ولی در بلند‌مدت به دلیل شوک‌های اقتصاد کلان و بیکاری شدید، افراد روانه این بازارها شدند و بازار کریپتو رشدهای نجومی را تجربه کرد.

در نمودار زیر سقوط شاخص دلار در سال 2020-2021 را مشاهده می‌کنید که هم زمان با صعود بیت‌کوین در همین محدوده زمانی است.

در شکل بالا نمودار قیمت بیت‌کوین و دلار در تایم فریم هفتگی آورده شده است. همان‌طور که می‌بینید رشد نجومی یک سال اخیر بیت‌کوین دقیقا با افت شدید شاخص دلار هم تراز است.

حال که به اهمیت و اثرگذاری شاخص دلار بر تمام بازارهای مالی دنیا از جمله بازار رمزارز پی بردید شاید مهم‌ترین سوال این باشد، در حال حاضر شاخص دلار چه وضعیتی دارد و احتمالا روند آن چگونه باشد و چه تاثیری بر قیمت بیت‌کوین بگذارد؟

برای جواب این سوال نمودار روزانه دلار در ادامه تحلیل و بررسی می‌شود.

همان‌طور که در نمودار بالا می‌بیند، هرچند دلار توانسته روند نزولی بلند‌مدت خود را به سمت بالا بشکند، ولی ناحیه مقاومت استاتیک مستطیل به عنوان سد راه دلار در حال حاضر وجود دارد. این شاخص بارها به این ناحیه واکنش نشان داده و بسته به موقعیت قرارگیری نمودار در بالا یا پایین این ناحیه، محدوده مستطیل شکل نقش یک حمایت یا مقاومت معتبر داشته است. در حال حاضر این شاخص در همین محدوده نشانه‌هایی از ضعف را نشان می‌دهد که احتمال می‌رود شاخص دلار در این نواحی دچار اصلاح میان‌مدت شود. از طرفی شدت ویروس اومیکرون می‎‌تواند دوباره اقتصاد کلان آمریکا را آشفته کند و دلار را بیشتر تضعیف کند. در صورت اصلاح شاخص دلار می‌توان اظهار داشت به احتمال بالا بیت‌کوین از نواحی 46 هزار دلار یعنی قیمت فعلی، دچار تقاضا شود و بازار رمزارز یک رشد دیگر را تجربه کند.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دلار بازار ارز بیت کوین ارز دیجیتال ارز مجازی رمزارز رمزارزها بازار رمزارز اقتصاد کلان شاخص دلار بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۵۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در معاملات امروز (یکشنبه 9 اردیبهشت ماه 1403) بازار آزاد ارز تهران، نرخ دلار آمریکا به عبور از مرز 60 هزار تومان به دامنه پنجاه هزار تومان کاهش یافته است. روندی که به گفته کارشناسان ارزی و فعالان بازار تحت تاثیر عوامل مختلفی نظیر تخلیه هیجانات و ریسک های سیاسی و منطقه ای، اخباری مبنی بر احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و همچنین آمار خوب صادرات نفتی شکل گرفته است و پیش بینی ها از تداوم آن طی روزهای آتی حکایت دارد.

از سوی دیگر؛ نرخ اسکناس دلار آمریکا در معاملات مرکز مبادله ارز و طلای ایران به عنوان نرخ مورد تایید سیاست گذار ارزی به رقم 44359 تومان رسیده است و نرخ حواله دلار این مرکز این 41418 تومان شده است. همچنین قیمت اسکناس یورو در مرکز مبادله 47454 و نرخ حواله یورو نیز 44308 تومان تعیین شده است.

کاهش قیمت دلار در بازار آزاد ارز در حالی است که خبرها از این بازارها نشان می دهد که خریداری در بازار حضور ندارد و بسیاری نیز به دنبال فروش دلارهای خانگی هستند. 

سکه به ۴۰ میلیون نزدیک شد

اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرده است تا ساعت 18 و 30 دقیقه امروز، قیمت هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید با افت یک میلیون و 700 هزار تومانی به رقم 40 میلیون تومان رسیده است که این نرخ نسبت به قله 46 هزار تومانی هفته های اخیر، کاهش معناداری دارد. هرچند علاوه بر افت نرخ ارز، عامل دیگری نیز در ریزش بهای سکه نقش دارد و آن کاهش بهای جهانی طلاست.

همچنین هر قطعه سکه تمام طرح قدیم به رقم 37 میلیون تومان کاهش داشته است و هر نیم سکه نیز 23 میلیون و 500 هزار تومان ارزش گذاری شده است. هر ربع سکه نیز در بازار تهران 14 میلیون و 300 هزار تومان قیمت گذاری شده است.

 

 

دیگر خبرها

  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!